Update / 28-05-2020

Geachte leden,

Via deze weg willen wij jullie informeren over de gang van zaken,- betreft 'COVID-19' tot het darten.

Zoals jullie wel gehoord hebben, gaan de horecagelegenheden per 1 juni weer open. De openstelling van de horeca heeft wel een aantal restricties. Men moet namelijk de anderhalve meter afstand in acht nemen. Daarnaast mag de locatie - inclusief personeel - niet meer dan 30 mensen binnen hebben. Dit vraagt veel van de horecaondernemer.

Een aantal locaties binnen onze BDK bond, hebben de ruimte om 'veilig' te kunnen darten en een aantal andere (nog) niet. Wij weten niet of deze locaties in staat zijn om aanpassingen te verrichten, zodat er veilig gedart kan worden. Ons advies is,- praat hierover met de eigenaar van je dartlocatie.

Hoe staat hij/zij er tegenover dat er weer gedart gaat worden in zijn locatie. Kunnen er eventueel aanpassingen worden gedaan?

Als alles naar verwachting gaat en wij van overheidswege géén restricties krijgen, dan is het de bedoeling dat je je vanaf 15 juni a.s. weer kunt inschrijven via de BDK site. Hou deze dan ook in de gaten.

Omdat het afgelopen seizoen heel abrupt stopgezet moest worden, willen wij de contributie voor het komende seizoen eenmalig verlagen naar €10,- per persoon.

Wij wensen jullie voor nu veel gezondheid toe en hopen jullie snel weer te zien!

 

 

« Terug